Jdi na obsah Jdi na menu
 


RC AUTA 1 : 10

23. 4. 2012

RC  AUTA  SILNIČNÍ , BUGGY , MONSTERnascada.jpg  

 HIMOTO NASCADA CENA: 3.290,-

Model 1:10, onroad, se stejnosměrným elektrickým motorem typu 540, set obsahuje dvoukanálovou RC soupravu 27MHz, stejnosměrném motoru, aku, nabíječe, nalakovanou karoserii, v RTR verzi.

Nascada je model určen převážně pro rekreační poježdění a pro začínající jezdce. Jde o jednoduchý a provozně nenáročný model, což však není v žádném případě na úkor konstrukce. Podvozek se např. může pochlibit kompletně nastavitelnou geometrií pro optimální nastavení jízdních vlastnostíZákladem je vana vyrobená z plastu plněného skelnými vlákny. Stejný materiál je použit i na výrobu ramen, domečků a obalů diferenciálů, závěsů kol a dalších drobných dílů. Diferenciály na přední i zadní nápravě jsou planetové. K jejich náhonu je použit hliníková mezinápravová poloosa. Motor velikosti "540" stejně jako pohonný akumulátor je uložen podélně a to výrazně přispívá k dobrému rozložení hmotnosti a vyvážení podvozku. Závěsy kol i diferenciály jsou osazeny kuličkovými ložisky. 

strada.jpgSTRADA TC CENA :3.290,-

Model 1:10, onroad, se stejnosměrným elektrickým motorem typu 540, set obsahuje dvoukanálovou RC soupravu, aku, nabíječe, nalakovanou karoserii, v RTR verzi.

Strada TC je model určen převážně pro rekreační poježdění a pro začínající jezdce. Jde o jednoduchý a provozně nenáročný model, což však není v žádném případě na úkor konstrukce. Podvozek se např. může pochlibit kompletně nastavitelnou geometrií pro optimální nastavení jízdních vlastnostíZákladem je vana vyrobená z plastu plněného skelnými vlákny. Stejný materiál je použit i na výrobu ramen, domečků a obalů diferenciálů, závěsů kol a dalších drobných dílů. Diferenciály na přední i zadní nápravě jsou planetové. K jejich náhonu je použit hliníková mezinápravová poloosa. Motor velikosti "540" stejně jako pohonný akumulátor je uložen podélně a to výrazně přispívá k dobrému rozložení hmotnosti a vyvážení podvozku. Závěsy kol i diferenciály jsou osazeny kuličkovými ložisky. 

himoto.jpg

     HIMOTO  BUGGY Z-3  CENA:3.420,-

Model buggy v měřítku 1:10 a s pohonem přední i zadní nápravy. Model včetně RC soupravy 27MHz, stejnosměrném motoru, pohonného akumulátoru a síťového nabíječe.

Převážně pro začínající a rekreační jezdce je určena buggy Z - 3. Model je dnes již klasické konstrukce v měřítku 1:10, poháněný stejnosměrným elktromotorem velikosti "540" a s náhonem 4WD. Hlavním materiálem je plast plněný skelnými vlákny. Držáky (parohy) tlumičů a horní deska, která tvoří výztuhu podvozku jsou z fialově eloxovaného duralu. Stejně povrchově upraven je i mohutný chladič motoru, víka olejových tlumičů a příčky držáku křídla. Přední i zadní náprava jsou vybaveny diferenciály s planetovým převodem. Náboje kol i diferenciály jsou vybaveny kuličkovými ložisky. Horní ramena i spojovačky řízení jsou vybaveny svorníky s šestihranem a pravo/levým závitem pro snadné nastavení a seřízení geometrie podvozku.Model je dodáván kompletně sestavený s namontovaným motorem, 

 

himoto-monster.jpg

    HIMOTO  MONSTER  TRUCK  CENA : 3.390,-             

Model stadium trucku v měřítku 1:10 a s pohonem přední i zadní nápravy. Model včetně RC soupravy 27MHz, stejnosměrném motoru , pohonného akumulátoru a síťového nabíječe.

Dalším z modelů určených převážně pro začátečníky a rekreační poježdění i v náročnějším terénu je EMXT-1. Jedná se o model monster trucku v měřítku 1:10, poháněný stejnosměrným elktromotorem velikosti "540" a s náhonem 4WD. Model je dnes již klasické konstrukce. Hlavním materiálem je plast plněný skelnými vlákny. Držáky (parohy) tlumičů a horní deska, která tvoří výztuhu podvozku jsou z fialově eloxovaného duralu. Stejně povrchově upraven je i mohutný chladič motoru a víka olejových tlumičů. Přední i zadní náprava jsou vybaveny diferenciály s planetovým převodem. Náboje kol i diferenciály jsou vybaveny kuličkovými ložisky. Horní ramena i spojovačky řízení jsou vybaveny svorníky s šestihranem a pravo/levým závitem pro snadné nastavení a seřízení geometrie podvozku. 

  

himoto-monster.jpg

  HIMOTO MONSTER TRUCK EMXT  RTR Brushless LCD 2,4 GHz Cena:6.290,-           

Model monster trucku v měřítku 1:10 a s pohonem přední i zadní nápravy. Sestavený model včetně RC soupravy s LCD displayem.

RC Monster Truck EMXT - 1 v měřítku 1:10 s náhonem všech čtyř kol poháněná střídavým motorem je silnější variantou oblíbeného modelu tohoto výrobce a je určen pro vyznavače "ostřejšího" poježdění. K ovládání je nyní nově použita volantová RC soupravou pracující v pásmu 2,4Ghz, vybavená podsvíceným LCD displayem a mnoha užitečnými funkcemi, jako jsou velikosti výchylek, digitální trimi, exponenciální výchylky nebo v této kategorii nadstandardní ABS. Model je poháněn výkonným 9,5 závitovým sensorovým motorem řízeným programovatelným 60A regulátorem. Toto vybavení poskytuje podvozku výraznou akceleraci a dynamiku a to již v základním setu, což je v této kategorii zcela ojedinělé. Pro lepší jízdní vlastnosti se silnějším pohonem byl model navíc vybaven kvalitnějšími olejovými tlumiči. Ostatní skupiny podvozku byly převzaty.  

 

beetle.jpg

   HIMOTO  BEETLE  TRUCK  CENA : 3.390,-    

Karosérie BROUKA na podvozku monster trucku v měřítku 1:10 a s pohonem přední i zadní nápravy. Model včetně RC soupravy 27MHz, stejnosměrném motoru, pohonného akumulátoru a síťového nabíječe, v modrém provedení

Dalším z modelů určených převážně pro začátečníky a rekreační poježdění i v náročnějším terénu je Beetle Truck. Jedná se o model monster trucku v měřítku 1:10 doplněný karosérií známého brouka, poháněný stejnosměrným elktromotorem velikosti "540" a s náhonem 4WD. Model je dnes již klasické konstrukce. Hlavním materiálem je plast plněný skelnými vlákny. Držáky (parohy) tlumičů a horní deska, která tvoří výztuhu podvozku jsou z fialově eloxovaného duralu. Stejně povrchově upraven je i mohutný chladič motoru a víka olejových tlumičů. Přední i zadní náprava jsou vybaveny diferenciály s planetovým převodem. Náboje kol i diferenciály jsou vybaveny kuličkovými ložisky. Horní ramena i spojovačky řízení jsou vybaveny svorníky s šestihranem a pravo/levým závitem pro snadné nastavení a seřízení geometrie podvozku. Pohon obstarává stejnosměrný motor "540" řízený obousměrným regulátore.