Jdi na obsah Jdi na menu
 


SPEED HORNET PRO 380mm jednorotorový 2,4GHz RTF

12. 8. 2015

seed-hornet.jpg

Testovaný málo lítaný , půvvodní cena : 1890,- nyní : 990,-

LRP SpeedHornet Pro 380mm Single je jednorotorový vrtulník poháněný elektromotorem s průměrem rotoru 380mm, vrtulka je poháněna samostatným motorem. Součástí setu je RC souprava 2,4Ghz, pohonný akumulátor, nabíječ a sada náhradních listů.
 

Model SpeedHornet je jednorotorový vrtulník o průměru rotoru 380mm poháněný stejnosměrným motorem. Zadní vrtulka k pohonu využívá malý elektromotor. Model se prodává připravený k letu a to znamená, že součástí modelu je RC souprava pracující v pásmu 2,4Ghz, napájecí akumulátor, nabíječka a sada náhradních rotorových listů.

Model má jeden hlavní rotor a zadní vyrovnávací rotor, který je poháněn zvlášť malým elektromotorem. Účelem této varianty je snaha o maximální zjednodušení modelu a zároveň jednoduššího seřizování. Hlavní rotor má průměr 380mm, který je doplněn běžným stabilizátorem letu. Desku cykliky ovládá jedno servo. Elektroniku tvoří mikroprocesorová jednotka obsahující dva regulátory, přijímač a gyroskop. RC souprava pracuje v pásmu 2,4GHz (FHSS).

Součástí setu je kompletně sestavený a elektronikou osazený model, vysílač, pohonný akumulátor LiPol 7,4V / 650mAh, nabíječ a sada náhradních listů rotoru.