Jdi na obsah Jdi na menu
 


F - 16 FALCON

14. 5. 2012

 

f---16.jpg  cena : 999,-

"Stínová" polomaketa amerického stíhacího letadla s pohonem dmychadlem 64 mm se střídavým motorem z deskového potištěného polystyrenu. Dmychadlo a střídavý motor součástí stavebnice.

"Stínová" polomaketa amerického proudového stíhacího letadla poháněná dmychadlem o průměru 64 mm se střídavým motorem z deskového polystyrenu. Model je vhodný jako první model s dmychadlem pro pilota, který již zvládl pilotáž menších a rychlejších modelů s ovládanými křidélky. S F-16 se můžete vyřádit při samostatné akrobacii i při nahánění "agresorů" létajících s jiným modelem z naší řady "stínových" tryskáčů.Celý model je postaven z potištěného deskového pěnového polystyrenu, nosné plochy mají profil rovné desky. Pevnost modelu dodává promyšlený systém výztuh z uhlíkových pásků, polystyrenová zesílení a výkližky. Kormidla jsou ovládána přímými uhlíkovými táhly s drátovými koncovkami, které se k pákám upevňují plastovými pojistkami. Křidélka jsou ovládána jedním centrálním servem.

Stínová" polomaketa amerického proudového stíhacího letadla poháněná dmychadlem o průměru 64 mm se střídavým motorem z deskového polystyrenu. Model je vhodný jako první model s dmychadlem pro pilota, který již zvládl pilotáž menších a rychlejších modelů s ovládanými křidélky. S F-16 se můžete vyřádit při samostatné akrobacii i při nahánění "agresorů" létajících s jiným modelem z naší řady "stínových" tryskáčů.

Celý model je postaven z potištěného deskového pěnového polystyrenu, nosné plochy mají profil rovné desky. Pevnost modelu dodává promyšlený systém výztuh z uhlíkových pásků, polystyrenová zesílení a výkližky. Kormidla jsou ovládána přímými uhlíkovými táhly s drátovými koncovkami, které se k pákám upevňují plastovými pojistkami. Křidélka jsou ovládána jedním centrálním servem, zato poloviny výškovky ovládají nezávisle dvě serva, což vám dává možnost využít taileron mix (výškovka mixovaná jako křidélka) vaší počítačové RC soupravy pro dosažení neobyčejné obratnosti. Směrovka je pevná, neřízená.

Pro rekreační poletování vystačí obyčejná serva HS-55, pokud ale myslíte akrobacii jen trochu vážněji, vřele doporučujeme lehčí, ale silnější serva HS-45HB s odolnými karbonitovými převody.

Stavebnice obsahuje: díly trupu, křídla a ocasních ploch vyříznuté z potištěného deskového pěnového polystyrenu, sadu uhlíkových pásků, páky a další drobné příslušenství, dmychadlo 64 mm, střídavý motor 4500 ot./V a podrobný návod ke stavbě.